Primorcu crnogorski derbi

Regionalna vaterpolo liga, 12. kolo

Primorcu crnogorski derbi

Ekipa Primorca riješila je crnogorski derbi protiv Budvanske Rivijere u svoju korist sa 6:2 čime je još jednom potvrdila naslov najbolje ekipe u Crnoj Gori osvojen prethodne sezone.

Meč je odlučen u trećem periodu u kojem su domaćini postigli četiri gola, a nisu primili niti jedan.
Najbolji strijelaci bio je Milić sa četiri pogotka, a gostima nije pomogao ni Denis Šefik na golu.
Jug je kao gost bez problema nadigrao sastav Jadrana. Seman sa četiri i Bošković (3) bili su najzapaženiju u pobjedničkom sastavu. Drugi hrvatski derbi izneđu Medveščaka i Mladosti takođe je pripao iskusnijim gostima koji su slavili sa 12:7. Najbolji “žabac” bio je Herceg, trostruki strijelac.

Rezultati
Jadran SD - Jug CO 6:17, Koper - Šibenik NCP 6:11, Primorac Kotor - Budvanska Rivijera 6:2, POŠK - Mornar BS 6:12, Jadran (HN) - Primorje EB 15:5, Medveščak - Mladost 7:12.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije