Pro Recco se osvetio Primorcu

Završena Euroliga za vaterpoliste

Pro Recco se osvetio Primorcu

Vaterpolisti talijanskog Pro Recca osvajači su ovogodišnje Eurolige. U reprizi prošlogodišnjeg finala Pro Recco je potopio Primorac iz Kotora sa visokih 9:3.

Primorac je odlično otvorio utakmicu i nakon prve četvrtine vodio sa 2:0, a onda je sudija priznao neregularan pogodak Damira Burića i kreće pad Kotorana. Recco je do poluivremena poravnao na 3:3 i tu je bio kraj za Primorac.

U drugom poluvremenu su igrači Pro Recca zabili šest pogodaka, a Primorca ni jedan.  Sjajnu partiju je odigrao Vanja Udovičić koji je četiri puta matirao Radića, a dva puta je mrežu Radića pogodio Filip Filipović. U utakmici za treće mjesto Partizan je sa 16:15 nakon penala bio bolji od Juga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.