Rađo: Moje je dijete išlo o mom trošku u London

"Svi koji dođu u London mogu dobiti akreditacije"?!

Rađo: Moje je dijete išlo o mom trošku u London

Ne stišava se bura oko nastupa bh. olimpijaca u Londonu, te ponašanja čelnika Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine.

Podsjetimo, predsjednik OKBiH Izet Rađo sa sobom je u London poveo kćerku Dijanu, koja je akreditovana za Olimpijadu i nosi opremu olimpijskog tima Bosne i Hercegovine. Tu, za Rađu, nema ništa sporno.

"Moje dijete je o mom trošku u Londonu. Olimpijski komitet sa tim nema nikakve veze. To što se slikala u službenoj opremi je u redu, pa neće nositi opremu Švicarske, Austrije", istakao je Rađo za FTV, a na pitanje odakle njekovoj kćerci akreditacije Rađo je odgovorio:

"Svi oni koji dođu ovdje (op.a. London) mogu dobiti akreditacije".

Iskreno se nadamo da će predsjednik OKBiH svoje tvrdnje moći i dokumentovati nečim, iako praktično pa nemoguće zvuči da svako ko dođe u London može dobiti areditaciju za Olimpijadu i ulazak u Olimpijsko selo?!


szólj hozzá: 20120808202515_8_8_2dnevnik.mp4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.