Ragbisti u subotu igraju protiv Kipra

Odlučujući meč

Ragbisti u subotu igraju protiv Kipra

Adnan Beganović

Danas ragbi reprezentacija Bosne i Hercegovine putuje na Kipar na odigravanje odlučujuće utakmice za ulazak u C skupinu.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine, da bi ušla u C skupinu, mora pobijediti na Kipru sa najmanje 3 poena razlike jer je Kipar u utakmici u Zenici slavio tijesnim rezultatom 8:6.

Selektor Safet Čerim je za ovu utakmicu „decenije“ pozvao slijedeće igrače: Ajanović Semir, Ajkunić Jasmin, Bašić Adis, Bešo Latif, Durgut Dženan, Džanić Damir, Glavaš Sinan, Glavaš Selmir, Kapić Albin, Keserović Danijel, Mujić Amir, Mušinović Ermin, Pojskić Edin, Razić Damir, Selimbegović Nermin, Selimspahić Adis, Sinanović Aldijan, Subašić Sabahudin, Šepić Nermin, Šestić Kemal, Tufekčić Sedad, Turčinović Senad i Vidović Željko.

Utakmica se igra u Pafosu u subotu sa početkom u 13:30 sati po našem vremenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.