Mostar je danas centar svijeta: Ne propustite finalne serije Red Bull Cliff Diving skokova

Spektakl na Starom mostu

Mostar je danas centar svijeta: Ne propustite finalne serije Red Bull Cliff Diving skokova

Endin Čaušević

Mostar je ovih dana glavna atrakcija u Bosni i Hercegovini zbog takmičenja Red Bull Cliff diving koji se održava i ove godine na Starom mostu.

Ovih dana grad na Neretvi je u centru pažnje i "vrvi" od turista koji uživaju u još jednom sjajnom izdanju Red Bull Cliff Diving takmičenja koje je i ove godine okupilo u našoj zemlji najbolje skakače iz cijelog svijeta.

U četvrtak je počelo izvođenje takmičenje prvom serijom skokova direktno sa kamenog luka Starog mosta, a jučer je održana druga serija koja je oduševila sve prisutne.

Međutim, glavni dio takmičenja na rasporedu je danas kada ćemo gledati finalnu seriju u muškoj i ženskoj konkurenciji.

U Mostaru nas danas na Starom mostu zaista očekuje pravi spektakl, a sigurno je da će se najbolji svjetski skakači potruditi da opravdaju nevjerovatno interesovanje i svojim akrobacijama "zapale" atmosferu.

Finalna serija Red Bull Cliff Diving takmičenja u Mostaru počinje danas u 15 sati kada će skakači i skakačice izvoditi treću i četvrtu seriju skokova.

Za odlazak na takmičenje bio je organizovan i prevoz brzim vozom na liniji Sarajevo-Čapljina-Ploče i nazad što je svakako za svaku pohvalu.

Treba istaći da nakon takmičenja prisutne očekuje velika zabava kojom će biti zatvorena ova manifestacija. U sklopu Old Town Street Festa na nekoliko lokacija će nastupiti niz muzičkih izvođača. Više informacija o programu festivala može se naći na stranici redbull.ba.

Direktan prenos takmičenja u subotu 27. augusta može se pratiti na Red Bull TV, kao i na Facebook i YouTube kanalima prvenstva.

Sve informacije o takmičenju dostupne su na zvaničnoj stranici prvenstva i redbull.ba.

Top Komentari

AmellemA
@elonmusk vidi burazeru, ja vidim da si ti lafčina i čovjek od biznisa. Strpi se još malo, pa ide revolucija.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti