Red Bull uživo na SportSport.ba: Meksiko spreman za veliko Batalla finale
FOTO: Red Bull

Rep festival

Red Bull uživo na SportSport.ba: Meksiko spreman za veliko Batalla finale

Haris Zilić

Nakon uzbudljive Red Bull sezone u ekstremnim sportovima, finiš Eventsa 2022. godine donosi pravu zabavu i opuštanje za sve ljubitelje Red Bull kalendara.

Meksiko će biti domaćin velikog svjetskog Red Bull Batalla finala.

Riječ je u muzičkom rep spektaklu gdje će nastupiti najbolji reperi Južne Amerike i Španije koji će se u međusobnim dvobojima boriti za vrijednu nagradu.

Ovo neki i nazivaju rep Latino festival, a Red Bull je dio ovog zanimljivog spektakla koji svake godine privuče sve veći broj gledatelja.

Ovogodišnje veliko finale na rasporedu je 10. decembra 2022. godine sa početkom u 23 sata i 30 minuta, po centralnoevropskom vremenu.

I ovaj Red Bull događaj možete pratiti uživo na SportSport.ba na OVOM LINKU.

Također na Red Bull Eventu možete pronaći zanimljivosti vezane za ovo takmičenje.

Meksikanci će na poseban način ispratiti ovogodišnje finale jer će u njemu nastupiti i njihova velika zvijezda Aczino.

Nakon sjajne sportske sezone vrijeme je za nešto drugačije u Red Bull kalendaru pri kraju 2022. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.