Red Bull uživo na SportSport.ba: Crankworx vikend u Australiji i pet uzbudljivih takmičenja
FOTO: Red Bull

Program počinje u četvrtak

Red Bull uživo na SportSport.ba: Crankworx vikend u Australiji i pet uzbudljivih takmičenja

Haris Zilić

Red Bull Event nastavlja sa uzbuđenjima u finalnom dijelu sezone.

Drugi vikend u mjesecu oktobru zagarantovan je za Crankworx takmičenja kojem će biti domaći australski grad Cairns.

Crankworx nam nudi pet disciplina, a program je podijeljen u četiri dana, što znači da već u četvrtak 6. oktobra u osam sati ujutro po centralnoevropskom vremenu kreću uzbuđenja.

Dakle, u četvrtak u 8 sati očekuje nas takmičenje u Speed & Style disciplini. Nakon toga u petak u 7:30 po centralnoevropskom vremenu na rasporedu je takmičenje u disciplini spust.

Subota nam donosi dva takmičenja i najbogatiji program.

u noći sa petka na subotu u 3 sata možete pratiti Slopestyle takmičenje, a subotnji program u 9:30 završavamo Pump Track Challengerom.

Finalni dan i Cairnsu je nedjelja koja nudi uzvuđenja u dual slalomu, disciplini koja je veoma atraktivna i uzbudljiva i nije bez razloga svrstana u finalni dan programa.

Sve discipline i takmičenja iz Australije naravno možete pratiti na uživo na SportSport.ba kao i cijelu sezonu Red Bull Eeventa.

Link za praćenje takmičenja uživo možete pronaći OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.