Red Bull takmičenja uživo na SportSport.ba: Večeras počinju borbe u brazilskom Petropolisu
FOTO: Red Bull

UCL MTB utrke

Red Bull takmičenja uživo na SportSport.ba: Večeras počinju borbe u brazilskom Petropolisu

Sponzorski tekst

Nastavljaju se uzbuđenja u Red Bull takmičenjima. Na SportSport.ba već večeras od 20:50 možete gledati uživo prve utrke.

Najhrabriji bicklisti i bicklistkinje svijeta ovaj vikend su u brazilskom Petropolisu gdje su na rasporedu utrke u UCL MTB.

Prva utrka je kao što samo spomeuli na rasporedu večeras 8. aprila u disciplini XCC, a 10. aprila su utrke u XCO discipliini UCL MTB-a i sigurno je da nas očekuje još jedan spektakl.

Ovo nije prvo gostovanje Red Bull takmičara u Brazilu.

Još 2005. godine ova južnoamerička država bila je domaćin dvostrukog spusta i XCO runde u Balneário Camboriúu, gradu na obali mora. Međutim, sa novom stazom na egzotičnoj lokaciji, navijači i sportisti čekaju vizuelnu poslasticu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.