Red Bull uživo na SportSport.ba: Finale XC short track u Saint-Anneu

Muškarci u prvim borbama ovaj vikend

Red Bull uživo na SportSport.ba: Finale XC short track u Saint-Anneu

H. Zilić

Nastavlja se Red Bull sezona koju uživo možete pratiti na SportSport.ba, a večeras u kanadskom Saint-Anneu očekuje nas prva od pet finalnih disciplina u UCL MTB World Cupu. 

Na rasporedu je muško finale u XC Short track disciplini.

Kanadaski Sainte-Anne je skijaški centar u oblasti Beaupre u Quebecu.

Dok se zimi koristi za skijanje, ljeti pruža fenomenalne uslove za brdske i esktremne sportove među kojima je i brdski biciklizam.

Centar je udaljen 40 kliometara od centra Quebeca, a staza za MTB na kojoj ćemo ovaj vikend gledati pet utrka jedna je od najtraktivnijh u ovom dijelu svijeta.

Sigurno da najbolje biciklistkinje i bicikliste ovaj vikend očekuje prava borba, a sve ljubitelje Red Bulla pravi užitak.

Finale XC short tracka za bicikliste na rasporedu je večeras u 23 sata i 20 minuta po centralnoevropskom vremenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.