Kamera jednog od vozača zabilježila šokantne scene tokom relija u Monte Karlu

Nesvakidašnji prizor

Kamera jednog od vozača zabilježila šokantne scene tokom relija u Monte Karlu

E. Škorić
Teme:

Drugi dan relija u Monte Karlu donio je mnogo iznenađenja. Međutim, ne radi se o rezultatima na stazi, već o tome šta se dogodilo na stazi. Kamere vozila jednog od učesnika snimile su par tokom vođenja ljubavi.

Ovogodišnji Monte Karlo reli počeo je 19. januara i trajaće do nedelje, 22. januara. Jedan od najvećih automobilističkih događaja u svijetu, kao i obično, privukao je mnogo pristalica u glavni grad kneževine Monako.

Tokom jedne od trka došlo je do velikog iznenađenja i pomalo neobičnih scena.

Kamere vozila Jourdana Serderidisa na jednoj od dionica rute zabilježile su neobičnu sliku. Na nekoliko sekundi fanovi širom svijeta mogli su gledati mladi par koji se s*ksa na cesti.

Humor čitavoj situaciji dodaje i činjenica da su ljubavnike otkrili, ne samo objektivi kamera, već i jedan od zaštitara koji je prekinuo njihov ljubavni momenat.

58-godišnji Serderidis sletio je sa staze nekoliko trenutaka kasnije, izgubivši 3 minuta i 34 sekunde. Nije poznato kakav je uticaj scena koju je gledao imala na ove događaje, ali se ne može isključiti da je bila sporna. Grk prije starta nije očekivao ovakve poteškoće tokom mitinga.

Reli Monte Karlo je najstariji događaj ovog tipa na svijetu. Ovogodišnja trka je 91. ikada. U 21. vijeku relijem su dominirala dva francuska velemajstora - Sebastien Loeb i Sebastien Ogier.
Obojica su osvajali ovaj šampionat po osam puta.

Već je poznato da u ovom izdanju Loeb i njegova suvozačica Isabelle Galmiche neće ponoviti prošlogodišnji uspjeh koji je bio prvoplasirani.

Top Komentari

nakopitam
Ovo Tan naguzio mirvicu. Hadzic gleda, ceka svoj red
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi