Remi Željezničara i Brotnja na Grbavici

Premijer futsal liga BiH

Remi Željezničara i Brotnja na Grbavici

Malonogometne ekipe Željezničara i Brotnja podijelile su bodove u sinoćnjem meču 18. kola Premijer futsal lige BiH odigravši u dvorani na Grbavici neriješeno 6:6.

Nakon prvog poluvremena ovog sjajnog meča bilo je također neriješeno (3:3), a na kraju se pokazalo koliko su ekipe podjednako odigrale sinoćnji meč, pa je završeno 6:6.

Golove za domaću ekipu postizali su Marković, Ajanović (dva puta), Džafo, Zahirović i Salčin, dok su za goste pogađali Šimić tri puta, Grgić dva i Marić jednom.

Nakon ovog meča Brotnjo je ostao na drugoj poziciji sa 35 osvojenih bodova, dok je Željezničar tek na desetom mjestu sa samo 22 boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti