Prišao Royju Keaneu da se fotografiše s njim, pa zažalio za cijeli život što je to uradio

Legendi Uniteda nije bilo do slikanja

Prišao Royju Keaneu da se fotografiše s njim, pa zažalio za cijeli život što je to uradio

Endin Čaušević

Roy Keane odlučio je da iskoristi vikend kako bi u Londonu pratio okršaj NFL ekipa New York Giantsa i Green Bay Packersa.

U Londonu se na stadionu Tottenhama već tradicionalno barem jednom godišnje igraju mečevi američkog NFL, a navijači su ovog vikenda mogli uživati u okršaju Giantsa i Packersa.

U meču na Tottenhamo Hotspour stadionu Giantsi su sa 27:22 uspjeli da pobijede Packerse, a navijači su bili itekako zadovoljni s onim što su imali priliku da gledaju.

Mnoge poznate ličnosti iz Engleske iskoristile su priliku da prate ovu utakmicu, a tu je bio i legendarni kapiten Manchester Uniteda, Roy Keane, koji je s porodicom došao na ovaj meč.

Navijači su koristili priliku da pokušaju da se fotografišu sa ovim zvijezdama među kojima su bili fudbaleri, pjevači, glumci i mnogi drugi.

Jedan od navijača odlučio je da na pauzi priđe Keanu i zamoli ga za fotografiju, ali nekadašnji fudbaler uopšte nije bio raspoložen za to i ostavio je navijača u šoku.

Keane je odbio da se fotografiše s njim i poručio mu je da samo na miru želi da gleda utakmicu i da ne želi da ga neko uznemirava zbog fotografisanja.

Kamere su uspjele da snime taj trenutak, a očekivano video je postao glavna tema na društvenim mrežama i mnoge je nasmijao jer nije baš iznenađenje da se Keane tako ponaša.

On nije veliki fan današnje tehnologije i društvenih mreža i ne voli očito kada neko želi da se slika s njim, a ovaj navijač koji mu je prišao je to nažalost saznao iz prve ruke na dosta brutalan način.

Top Komentari

Mostarac94
A jbga covjek dosao tekmu gledat a ne slikat se
2 1
MaDaj
BRUTALAN NACIN!!! Ja fakat pomislio da ga je kean nokautirao, kad ono tip mu reko “neka hvala” hahahah
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti