Ruskom šampionu u šamaranju konačno došao kraj i to na brutalan način!

Poljoprivrednik iz Sibira konačno pobjeđen

Ruskom šampionu u šamaranju konačno došao kraj i to na brutalan način!

Konačno se našao neko ko će stati u kraj ruskom šampionu u šamaranju Vasiliyju Khamotskiyju. 

On se ove sedmice ponovo pojavio na bizarnom takmičenju u šamaranju koje se održava u Rusiji i bio glavni favorit za prvo mjesto koje donosi nagradu od samo 350 funti.

Ipak, na takmičenju je naletio na Vyacheslava Zezulyaja koji ga je 'uspavao'. Na snimku se vidi kako Vyacheslav stoički podnosi udarac Khamotskiyja, a potom mu zadaje šamar od kojeg je prvak jedva ostao na nogama.

Sudac i ostali prisutni su uspjeli da spase Khamotskiyja od težih posljedica i odmah su ga odvezli u bolnicu gdje mu je ukazana pomoć.

Nakon svega već sada bivši prvak kaže da mu se ovo čak i svidjelo.

"Bio je to dobar kroše. Sviđa mi se. Malo sam bio bez svijesti. Mogao sam se pridići, ali oni su me zgrabili i insistirali da odem s tog mjesta. Ja sam njega udario s oko 25 posto snage, a on je mene udario krošeom. Ne mogu to nazvati šamarom, bio je to kroše", kazao je Khamotskiy.

U nastavku možete pogledati ovaj brualni knock out:

Top Komentari

Fce
Koji divljaci Haha
10 2
K79
Još levat drzo skupljenu saku
1 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi