Sa radom krenuo APK Zrinjski

Sa radom krenuo APK Zrinjski

M. Skaka

Sportsko društvo Zrinjski od jučer je bogatije za još jedan klub. Nakon što je Sveučilište u Mostaru obnovilo bazen u Rodoču, sa radom je počeo Akademski plivački klub "Zrinjski".

Ovo je drugi plivački klub u Mostaru obzirom da u ovom gradu već već više od 50 godina djeluje Plivački klub Velež. APK Zrinjski u svojim redovima broji tridesetak plivača uzrasta od 7 do 17 godina, sa djecom rade treneri Ninoslav Šilić, bivši plivač i asistent na studiju fizičke kulture, te Jelena Letica, prvakinja bivše Jugoslavije i izbornica plivačke reprezentacije bivše države.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.