Sanjin Pehlivanović oduševio u Moskvi

Osvojio 3. mjesto od 128 igrača

Sanjin Pehlivanović oduševio u Moskvi

O. Lekić

Mladi 14-godišnji Sanjin Pehlivanović na međunarodnom turniru u bilijaru koji je održan u Moskvi zauzeo je 3. mjesto.

Na Kremlin Cupu je učestvovalo 128 igrača iz cijelog svijeta oduševio je publiku, ali i druge poznate igrače koji nisu mogli vjerovati da dječak sa 14 godina igra na tako visokom nivou.

Na ovom turniru učešće su uzela brojna velika imena iz svijeta bilijara poput Shane van Boeinga (SAD), Mika Immonena (Finska), Rodney Morrisa (SAD), Thorsten Hohmanna (Njemačka), Ruslan Chinakhova (Rusija), a naš mladi Sanjin Pehlivanović, koji se smatra jednim od najboljih igrača do 17 godina, ove sedmice će nastupati na Svjetskom juniorskom prvenstvu u Šangaju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.