Sanjin Pehlivanović stigao do rezultata karijere
FOTO: DBU/TOUCH

Na Svjetskim igrama

Sanjin Pehlivanović stigao do rezultata karijere

Haris Zilić

Najbolji bosanskohercegovački igrač bilijara, Sanjin Pehlivanović stigao je do rezultata karijere.

Pehlivanović je na Svjetskim igrama osvojio srebrenu medalju nakon što je u izvanrednom finalu poražen od po mnogima najboljeg igrača na svijetu, Nijemca Joshue Fillera.

Sanjin je vodio veći dio meča, imao je 8:7, ali Filler koji u svojoj riznici ima bukvalno sve što jedan igrač bilijar može imati (svjetski prvak, evropski prvak, osvajač US Opena) je imao više koncentracije u završnim partijama.

Naš predstavnik je sa pomenutom srebrenom medaljom stigao u sami vrh svjetskog bilijara što je ogroman rezultat i za Bosnu i Hercegovinu.

Svjetske igre održane u SAD-u, a Sanjin je tako nastavio seriju sjajnih rezultata na Međunarodnoj sceni, a takmičenje u SAD-u možemo reći bio je i šlag na tortu na njegove briljantne rezultate u ovoj godini, ali i prethodnoj.

Top Komentari

prvenac
Vrh, Bravo Sanjine. Momku je 21. godina. Uz Lanu Pudar naš najperspektivniji sportista. Još jednom kapa dole i mnogo još uspjeha momče.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi