Šest plivača i plivačica iz BiH nastupaju na Kipru

Comen Cup

Šest plivača i plivačica iz BiH nastupaju na Kipru

Samir Mlaćo

Bosna i Hercegovina će imati šest plivača i plivačica rođenih 2003. i 2004. godine i dva trenera na 26. Comen Cupu koji će se održati 15. i 16. jula u kiparskom Limassolu.

Dva plivača će biti iz PK Sport Time. Radi se o Armanu Livadiću i Tarika Gušiću koji će nastupiti u disciplinama 50, 100, 200 metara kraul, odnosno 100 i 200 metara leđno i 200 metara kraul.

Na kupu će nastupiti i plivači banjalučkog Olimpa Sara Kremenović i David Vučić koji će nastupiti u disciplinama 50 i 100 metara delfin i 50 metara kraul, odnosno 50 metara delfin i 400 mješovito, te članice APK 22 April Ana Račić i Milana Lukić koji će se takmičiti u disciplinama 400 metara slobodno, odnosno 50 metara slobodno.

Sa plivačima i plivačicama putuju i treneri Evelin Avdić te Mladen Čeko. Avdić će obavljati ulogu glavnog trenera.

Nadamo se da će se naša ekspedicija sa Kipra vratiti sa uspješnim rezultatima i novim rekordima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi