Svi su pričali o izgledu američke sprinterke, ona tvrdi da je jedino važno da budete svoji

Njen outfit izazvao mnogo komentara

Svi su pričali o izgledu američke sprinterke, ona tvrdi da je jedino važno da budete svoji

E. Škorić

Kontroverzna američka atletičarka bila je druga u utrci na 100 metara, ali je slavila pobjedu na 200 metara u New Yorku, iako je pažnju na sebe skrenula prvenstveno svojim outfitom.

Sha'Carri Richardson je američka sprinterica koja je u New Yorku briljirala. Odradila je 'stotku' za 10.85 i zauzela drugo mjesto, dok je 200 metara istrčala s vremenom 22.38 i time je ostvarila pobjedu.

Ona je propustila Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine zbog toga jer je bila pozitivna na marihuanu, a sada se ponovo našla na naslovnicama portala zbog načina na koji se odjenula.

Umjesto klasičnog kombinezona kojeg nose atletičari i atletičarke, nosila je ružičasti bodi s mrežama na rukama i nogama. Uz to je imala duge nokte, bila je našminkana i imala je svjetlucave tačkice na čelu. Ovaj njen outfit izabrao je svakakve rasprave na press konferenciji, ali ona je kazala:

"Želim da ljudi znaju da možete biti svoja, a ako to znači da želite biti seksi, biti slatki ili želite da se izrazite na način na koji do sada niko nije učinio, ne dopustite da vas iko zaustavi".

Top Komentari

MKB10F16
Napušena po vazdan
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi