Simić oborio državni rekord
Zastavu Bosne i Hercegovine nosio je Eldin Omerović

Simić oborio državni rekord

M. Skaka
Teme:

Sinoć je u gradu Tampere svečano otvoren deseti jubilarni Evropski omladinski olimpijski festival (EYOF) 2009, a zastavu Bosne i Hercegovine nosio je Eldin Omerović.

Za naše sportiste takmičenje je već počelo. Danas je održano takmičenje u plivanju gdje je naš Andrej Simić oborio državni i osobni rekord u plivanju, 200 metara leđno.

Festival će trajati od 18.07. do 25.07.2009.godine, gdje će se mladi sportisti iz cijele Evrope natjecati će se u devet sportova: atletika, košarka, biciklizam, gimnastika, rukomet, judo, plivanje, tenis i odbojka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.