Slaven Novoselac potpisao za Mostar SG Staklorad

Pojačao jesenjeg prvaka Premijer futsal lige BiH

Slaven Novoselac potpisao za Mostar SG Staklorad

E. Čaušević

Nekadašnji bh. futsal reprezentativac Slaven Novoselac odlučio se vratiti u BiH, te je danas potpisao za FC Mostar SG Staklorad.

Novoselac je prvo pojačanje mostarske ekipe koja je jesenji prvak Premijer futsal lige BiH. Bh. igrač u Mostar stiže iz beogradskog Euromotusa u kojem je pružao zapažene partije.

Iskusni 35-godišnji Novoselac u svojoj bogatoj karijeri nastupao je za Partizan, Centar Sarajevo, SAS Zrenjanin, Potpićan Istra, Marbo Beograd, Tango, Gran Pro Varna i Euromotus.

Novoselac je prvo pojačanje Mostara u zimskom prelaznom roku, ali se očekuje u narednim sedmicama još nekoliko pojačanja za ovaj klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi