Slijepčević: Cilj je Premijer liga iduće sezone

Tuzlaci se vrijedno spremaju za drugi dio sezone

Slijepčević: Cilj je Premijer liga iduće sezone

E. Dindić

Odbojkaši Slobode vrijedno se spremaju za drugi dio sezone gdje je glavni cilj ulazak u Premijer ligu. U prvom dijelu imali su zaista sjajnih susreta, gdje su pokazali sav raskoš svog talenta.

Na kraju prvog dijela zajedno sa ekipama OK 7 Lukavac i Ilijaša zauzimaju prvo mjesto i žestoka borba će se voditi između ova tri kluba za plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine. 

Posjetili smo jedan trening sjajnih odbojkaša iz Tuzle, te porazgovarali smo sa  trenerom Slobode Smailom Slijepčevićem koji zajedno sa svojim kolegom Josipom Vojnićem vodi  odbojkaše iz Tuzle ka zacrtanom cilju. 

"Krenuli smo ranije sa pripremama kako bi što spremiji dočekali drugi dio prvenstva. Želimo da dovedemo Premijer ligu i najbolje odbojkaške ekipe Bosne i Hercegovine u Tuzlu. Do posljedeg seta neće se znati, ko će ući u Premijer ligu, ali se nadamo da će naši momci presjeći prvi vrpcu koja vodi u viši rang.  Momci vrijedno treniraju i ispunjavaju  sve zamisli mene i mog kolege Vojnića,povreda nema što je najbitnije i zasada smo jako zadovoljni što se tog dijela tiče. Čitave pripreme obavićemo u Tuzli, a ako se ukaže prilika otićemo par dana na neku od obližnjih planina, jer kao i sve klubove u Bosni i Hercegovini i naša finansijska situacija nije najbolja ali ne žalimo se idemo dalje " zaključio je Slijepčević za portal SportSport.ba 

Podsjetimo nakon prvog dijela sezone u Super ligi Federacije Bosne i Hercegovine  ekipe Slobode,  7 Lukavca  i Ilijaša dijele prvo mjesto sa po 9 pobjeda i 1 porazom.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi