Snyder razočaran sezonom
Zasad ništa ne štima u redovima Washingtona

NFL vijesti

Snyder razočaran sezonom

Samo tri pobjede u prvih deset utakmica svakako su razočaravajuće za tim koji u svojim redovima ima takve igrače kao što su Jason Campbell, Clinton Portis ili Santana Moss.

Po drugi put u posljednjih petnaest dana oglasio se vlasnik Washington Redskinsa Dan Snyder kako bi javno izrazio razočaranje igrama svojih igrača.

"Svi smo mi veoma razočarani. Razočaran sam kao i svi naši navijači. Nadam se da će se stvari posložiti što skorije", bilo je sve što je rekao vlasnik Redskinsa, koji je i ovaj put izbjegao pitanje hoće li biti kakvih konkretnih promjena u skorije vrijeme.

Snyder se prije dvije sedmice javno izvinuo navijačima za loše igre njihovih ljubimaca koji su među najplaćenijim u ligi, ali igre su daleko od očekivanih.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.