SportSport.ba proslavlja 5. rođendan

SportSport.ba proslavlja 5. rođendan

SportSport.ba

Čini se kao da je bilo jučer, ali pet godina je prošlo od kada je portal SportSport.ba krenuo sa radom i tek danas možemo se osvrnuti i reći da smo uspjeli pozicionirati jedan sportski medij u sami vrh bh. novinarstva.

Rijetko ko sada može zamisliti kako je bilo pratiti fudbalsko, košarkaško ili rukometno prvenstvo BiH bez medija koji bi na dnevnoj bazi izvještavao o postignutim rezultatima i svemu što se dešava na domaćim terenima. Danas se to čini prirodnim, ali oni koji su i tada pratili bh. sport sjetiće se medijskog mraka.

 

Više od 100.000 objavljenih tekstova kasnije i svjetlo nad mrakom bh. sporta je upaljeno, a portal SportSport.ba postao je jedan od najčitanijih online medija u našoj zemlji sa preko 140.000 posjeta svakog dana i više od 20 miliona pročitanih stranica u jednom mjesecu.

 

Najveći uspjeh portala, činjenica da je opstao na tržištu u proteklih teških pet godina, sigurno ne bi bio moguć bez podrške čitalaca koji su prepoznali potrebu za jednim ovakvim medijem i zato se uvijek prvo moramo čestitati publici - na strpljenju, razumjevanju i konstatnom pritisku ka višim standardima.

 

Ekipa SportSport.ba svoj peti rođendan proslavlja svečano i radno, obzirom da se danas u Sarajevu okuplja fudbalska reprezentacija BiH. A uvjereni smo da ćemo slaviti svi skupa, u petak kada Zmajevi ostvare možda i najvažniju pobjedu u 2013. godini.

 

Ovim putem želimo se zahvaliti svim čitaocima koji su svoje čestitke ostavili u inboxu naše Facebook stranice: http://www.facebook.com/pages/SportSportba/121771284545863

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.