Šta će mu iko, može sve sam: Pogledajte najbizarniji touchdown ikada

Mariota za dugo pamćenje

Šta će mu iko, može sve sam: Pogledajte najbizarniji touchdown ikada

Tennessee Titansi su sinoć napravili veliko iznenađenje pobjedom nad Kansas City Chiefsom rezultatom 22:21 i tako se plasirali u četvrtfinale konferencijskog doigravanja NFL lige.

Osim po velikom preokretu, ovaj meč će ostati upamćen i po vjerovatno najbizarnijem touchdownu svih vremena, čiji je kreator quarterback Titansa Marcus Mariota.

Mariotin pas je presjekao odbrambeni igrač Kansasa, ali lopta nije pala na zemlju već mu se odbila u ruke nakon čega je uspio uskočiti u polje domaćina. 

Da bude još zanimljivije, u tom trenutku rezultat je bio 21:3 za Kansas i baš na ovaj neobičan način je počeo veliki povratak Titansa koji su na kraju došli i do potpunog preokreta i pobjede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi