Stop Partizanu u Jadranskoj ligi

Uslijed protesta Crnogoraca

Stop Partizanu u Jadranskoj ligi

Teme:

Jadranska vaterpolo liga počinje 17. septembra bez beogradskog Partizana.

Evropski prvaci su trebali biti 14 učesnik, ali je njihov nastup stopirao Crnogorski savez zbog kako oni kažu neipslaćnog novca za transfere Prlainovića i Mandića iz crnogorskih klubova u beogradski. Zanimljivo je da su hrvatski i slovenački savez bili za igranje Partizana. S obzirom da je kotorski Cattaro odustao liga će ipak opet imati 13 ekipa jer je u JVL od ove godine i Pro Recco.

Postoji šasna da srbijanski klubovi zaigraju od sezone 2012/2013, ali i tu postoji spor jer Hrvatski savez ne želi manje od 8 timova u ligi. U prvom kolu derbi je duel Pro Recco - Jadran Herceg Novi dok je slobodno riječko Primorje, osim ako ne dođe do nekog obrta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.