Sutra izbor sportiste BiH

U organizaciji Nezavisnih novina i BHRT

Sutra izbor sportiste BiH

Ceremonija 12. izbora najboljih sportista Bosne i Hercegovine u 2012. godini, u organizaciji "Nezavisnih novina" i Radio-televizije Bosne i Hercegovine, bit će održana sutra u Sarajevu.

Nagrade će biti dodijeljene u 12 kategorija, od kojih su sigurno najzanimljivije izbor najboljeg sportiste i sportistkinje BiH u godini koja je na izmaku, a posjetioci portala Nezavisnih novina imali su priliku glasati za svog omiljenog sportistu ili sportistkinju.  

Na današnjoj konferenciji za medije istaknuto je da će manifestaciju svojim prisustvom uveličati veliki broj sportskih, ali i predstavnika društvenog i političkog javnog života u Bosni i Hercegovini.

Na poziciji predsjednika ovogodišnjeg stručnog žirija, kojeg sačinjavaju sportske ličnosti i predstavnici medija, nalazi se legenda bh. nogometa Ivica Osim. 

Pokrovitelj izbora je predsjedavajući Predsjedništva BiH Nebojša Radmanović, a partneri izbora su Olimpijski komitet BiH i  Ministarstvo civilnih poslova BiH.

Manifestacija Izbora najboljeg sportiste Bosne i Hercegovine koju 12 godinu zaredom organizuju "Nezavisne novine" i RTVBiH bit će održana u srijedu u 21 sat u Kongesnoj dvorani sarajevskog hotela "Holiday inn".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije