Tiger i Lindsey potvrdili vezu

Nisu se dugo skrivali

Tiger i Lindsey potvrdili vezu

M. Maksimović

Napokon je stigla i potvrda. Novog slavnog sportskog para. Lindsey Vonn potvrdila je putem svog profila na  Facebooku da je u vezi sa slavnim golferom Tigerom Woodsom.

''Naša veza je iz prijateljstva prerasla u nešto puno više i ja sam veoma sretna. Možda ovo i nije bila najbolje čuvana tajna, ali ja sam u vezi sa Tigerom Woodsom. Ne planiram davati komentare po tom pitanju, jer želim da da taj dio ostane između nas'' napisala je Vonn. Da se ne radi o običnom prijateljstvu moglo se naslutiti nakon povrede Vonn na Svjetskom prvenstvu u Schladmingu. Tada je Tiger 

poslao privatni avion po nju u Austriju.

 

''Nešto lijepo mi se dogodilo van golf terena nakon što sam upoznao Lindsey. Bili smo prijatelji, danas smo puno bliži, sada smo u vezi. Želimo biti sasvim normalan par'' objasnio i Tiger.

 

Lindsey Vonn je na SP u Schladmingu zaradila tešku povredu i proces opravka će potrajati, dok je Woods prošao svoj oporavak, ali ne od povrede. Woods je određeno vrijeme proveo u klinici  Pine Grove u Hattiesburgu gdje se liječio od ovisnosti o seksu.

Nezvanično, Tiger je za vrijeme svog boravka u bolnici morao napisati imena žena sa kojima je bio u periodu od pet godina. Spominjala se brojka od 120 žena. Nakon svega, Tiger se razveo od supruge Elin Nordegren, dok su se Lindsey i njen suprug Thomas razišli u januaru ove godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.