Tiger: Ja sam kriv
Elin - Tiger - Rachel

Je li ljubavna afera isplivala na površinu?

Tiger: Ja sam kriv

M. Maksimović

I u ovom slučaju je bilo dovoljno samo malo pa da na površinu izađu stvari koje malo ko zna iako se radi o najbogatijem sportašu na svijetu, golferu Tigeru Woodsu.

Woods se dobro oporavlja nakon nesreće, dok mediji u Americi traže pravu priču. Dva dana nakon nesreće počela je kružiti priča kako je supruga Elin saznala za Tigerovu ljubavnicu, Rachel Uchitel koja je poznata po tome kako lovi oženjenje muškarce a inače radi na tulumima gdje se može vidjeti samo probrano društvo. Mediji špekulišu kako je Tiger nakon svađe sa suprugom izašao iz kuće nakon čega je završio sa svojim SUV-om marke Cadillac Escalade u hidrantu.

Još prošle sedmice časopis National Enquirer objavio priču o ljubavnicima Tigeru i Rachel, što opet naravno teško može prihvatiti njegova supruga.Čak se ide toliko daleko, da se govori o tome kako je u bolnici u kojoj je primljen, Tiger bio omamljen, krvav te da ga supruga fizički napala.

U ovakvoj situaciji Tiger Woods se obratio javnosti rekavši kako svu krivicu za posljednja događanja prihvata na sebe

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.