Tiger Woods uživao u društvu prostitutki
Loredana Jolie - djevojka od 15.000 dolara

Platio 15.000 za jednu djevojku

Tiger Woods uživao u društvu prostitutki

M. Skaka

Najveća zvijezda golfa, Tiger Woods u središtu je velikog skandala nakon što je Michelle Braun, hollywoodska “madam” objavila priču u kojoj tvrdi da je on plaćao prostitutke visokog nivoa.

Prema navodima iz New York Timesa, Braun je za Woodsa otpremila najmanje četiri “prijateljice” u ukupno šest navrata tokom 2006. i 2007. godine, a za čije društvo je golfer platio ukupno 60.000 dolara.

Braun tvrdi da je Woods zvao telefonom i naručivao žensko društvo. “Najviše je platio za djevoju sa Manhattana, čije ime je Loredana”, tvrdi Braun. “Za seks sa ovom djevojkom platio je 15.000 dolara. Volio je seks sa dvje djevojke istovremeno.”, dodala je ona.

Istovremeno, tabloid TMZ javio je da su advokati Tigera Woodsa osigrualni nalog suda kojim se zabranjuje bilo kakvo objavljivanje fotografija ili videa na kojima je Woods nag. Naravno, advokati su naglasili da ovo nije prizanje da takve fotografije zaista i postoje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.