Tigerov svijet se ruši
Tiger je pao u depresiju

Lubavnice, droga, razvod....

Tigerov svijet se ruši

M. Maksimović

Posao mu je bio pogoditi rupu. I dok je pogađao one na golf terenima sve je bilo bajka, maska za neke druge rupe. Kada se saznalo, da Tiger osim golfa igra još nešto i to vrlo dobro, lavina se zakotrljala i još uvijek se kotrlja.

Njegova supruga Elin Nordegren definitivno ne želi preći preko svega i sasvim normalno želi razvod, ali ne samo to već polovinu bogatstva, a posljednji udarac od kojeg bi se Tiger mogao teško oporaviti jeste skrbništvo nad njihovom djecom. Elin želi potpuno.


Iako su prije braka Elin i Tiger sklopili predbračni ugovor prema kojem u slučaju razvoda Elin dobija ponu manju svotu, ona ne želi stati na tome, jer njen suprug nije imao jednu ili dvije ljubavnice, broj je puno veći. Tiger je prekinuo svoju karijeru kako bi što više vremena provodio sa porodicom, ali mu to za sada '' ne pije vode''.

Tako će parnicu za rastavu voditi sestra Elin Nordegren koja želi kompletan slučaj prebaciti u Kaliforniju, sa Floride gdje su Tiger i Elin živjeli, iz jednostavnog razloga. Po zakonima države Kalifornija bez obzira na predbračni ugovor, imovina se dijeli na pola. To znači da bi prema procjenama Elin uzela Tigera ni manje ni više nego 205 miliona dolara. Pitanje je kako
bi ovaj udarac izdržao Woods, a još teži bi bio ukoliko se Elin izbori za potpuno skrbništvo nad Samom (dvije godine) i Charlijem (deset mjeseci).

Tiger ovih dana pada u depresiju, čak se priča o tome kako je uzimao drogu, kako je četrdesetosmogodsišnja Theresa Rogers ostala trudna sa njim, a predstojeće praznike će proveti odvojeno, Elin sa djecom u rodnoj Švedskoj dok će Tiger otići na odmor navodno s prijateljima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.