Fudbaler nesvjesno dao navijaču loptu od 750.000 dolara, tim morao pregovarati o povratku
Foto - Screenshot

Luda situacija

Fudbaler nesvjesno dao navijaču loptu od 750.000 dolara, tim morao pregovarati o povratku

M. Šljivak

Legendarni Tom Brady stigao je do svog 600. touchdowna u karijeri.

Brady je u meču Tampa Bay Buccaneersa i Chicago Bearsa ostvario ovaj nevjerovatni podvig, a lopta koja je ispisala historiju završila je u rukama Byrona Kennedyja.

Njemu je igrač Buccaneersa Mike Evans dao loptu nakon touchdowna, a navijač je bio vjerovatno najsretniji čovjek na stadionu.

Međutim, suvenir nije dugo ostao kod njega. S obzirom na vrijednost ove lopte, Buccaneersi su reagovali i počeli su pregovarati sa Byronom da vrati loptu.

Na kraju je on to i učinio, a na društvenim mrežama ljudi nisu mogli povjerovati šta je učinio jer je vrijednost ove 'nagrade' u narednim godinama mogla dostići ogromnu cifru.

Oglasi

Procjenjuje se da bi vrijednost ove lopte mogla dostići i 750.000 dolara i mnogi ne mogu da vjeruju da se navijač tima sa Tampe tek tako odrekao suvenira.

Međutim, neće ovaj navijač ostati bez nagrade i on je postavio svoje uslove timu kako bi vratio loptu. Dogovoreno je da dobije dva potpisana dresa i kacigu od Bradyja, ali ni to nije sve.

Pored toga dobit će potpisan dres Mikea Evansa i kopačke sa utakmice, 1000 dolara za potrošnju u zvaničnoj radnji i dvije sezonske karte za ovu i narednu sezonu.

Oglasio se i Tom Brady koji je odlučio da navijaču pokloni bitkoin koji vrijedi 63.000 dolara.

Na kraju je i navijač dobro prošao, ali ipak je mogao zaraditi mnogo više da je zadržao loptu.

Promo

Top Komentari

Zulfikar
Ta lopta ce vrijediti milione….
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi