Pred hiljadama prisutnih je izvadio "prsten", uslijedila je najgora noćna mora za jednog muškarca

Nije mogao ni zamisliti šta će ga dočekati

Pred hiljadama prisutnih je izvadio "prsten", uslijedila je najgora noćna mora za jednog muškarca

Admin Čaušević

Prosidbe na sportskim borilištima su vrlo česta pojava. 

Jedan od gledatelja na meču američkog MLB-a je krenuo da zaprosi djevojku sa lizalom u obliku prstena, a na kraju je samo ponižen zbog neslane šače.

Kao što se može vidjeti na snimku muškarac je na meču Toronto Blue Jays - Boston Red Sox rekao djevojci da je voli, poljubio je i kleknuo na koljena.

Djevojka se iznenadila i očekivala je dijamantni prsten, ali umjesto toga dočeko je hladan tuš pošto je ugledala lizalicu.

Postupila je očekivano. Ošamarila je dečka i posula ga pićem i otišča, dok ga je prisutna publika ga je dodatno počela ponižavati.

Svaka prosidba je i više nego ozbiljna stvar, a zbijanje neslane šale s voljenom osobom je vrlo često kontraproduktivno pošto je ubrzo i ostavljen.

Gubitnik iz Rusije

Krajem septembra je viđena i prosidba u duelu košarkaša Zenita i Partizana kada je jedan od gledatelja zaprosio djevojku.

Učinio je to hrabro i ponosno, a kada je kleknuo na koljena, uslijedio je šok jer ga je djevojka odbila i ruku stavila na glavu.

Nesretnik se pokupio i otišao slomljenog srca. Da stvar bude gora po njega sve je na velikom ekranu posmatrala i prisutna publika.

Top Komentari

SarajFK
Svima koji javno prose djevojke da bi to pokazali na drustvenim mrezama zelim da umjesto DA dobiju samar i kurrcinu
6 1
Ovo pomodarstvo je krenulo je odavno jos iz Amerike da bi kasnije bili prihvaceno i ostalom dijelu svijeta. Ako zaista neko nekoga voli trebalo bi to uraditi bez prisustva televizije i sire javnosti na javnim mjestima, barem u slucaju korpe, lakse je podnijeti poraz.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi