Talentovani div od 120 kg i 200 cm brutalno pretukao učiteljicu jer mu je isključila Nintendo

Igrao je američki fudbal za srednju školu

Talentovani div od 120 kg i 200 cm brutalno pretukao učiteljicu jer mu je isključila Nintendo

A. Čaušević

Scena brutalnog premlaćivanja stiže iz SAD-a gdje je 17-godišnji učenik pretukao učeteljicu iz bizarnog razloga. Sada je iza rešetaka i njegova sporska karijera je pod znakom pitanja.

Novi video kojeg je objavio šerifov ured okruga Flagler prikazuje učenika kako nasilno napada školskog zaposlenika zbog konzole za video igrice.

Zadužene osobe su poručile da je zaposlenicu, učeteljicu u srednjoj školi Matanzas, u utorak ujutro napao 17-godišnjak.

Prema šerifovim službenicima, drugi učenik rekao je da se 17-godišnjak iznervirao kada mu je žena odnijela Nintendo Switch tokom nastave.

Na snimci se vidi kako 17-godišnjak juriša na ženu i gura je prema tlu. U tom trenutku ona je izgubila i svijet.

Tinejdžer je zatim nekoliko puta ženu udario po donjem dijelu leđa prije nego što je uslijedio i brutalni udarac u leđa.

Oglasi

Više je ljudi na kraju krenulo kako bi odguralo učenika, a prema izvještaju o hapšenju, 17-godišnjak je ženu udario 15 puta.

Žena je nakon napada uspjela ustati na noge poslije čega je odvedena u bolnicu na liječenje, ali školski dužnosnici nisu komentarisali njeno stanje kako bi poštovali njenu privatnost.

Šerifovi službenici rekli su da je učenik uhićen i odveden u Odjel za maloljetničko pravosuđe. Američki mediji nisu objavili ime učenika zbog njegove dobi.

Neke informacije govore da je igrao američki fudbal sa školski tim te da je bio među talentovanijim, ali nakon ovog incidenta njegova karijera je upitna.

Inače, tinejdžer visok 200 cm i težak 120 kg se suočava sa optužbom za kazneno djelo nanošenja teških tjelesnih povreda.

Oglasi