Tuka ponosan: Ovo i jesmo mi, puni ljubavi prema svima

Oglasio se najbolji bh. atletičar

Tuka ponosan: Ovo i jesmo mi, puni ljubavi prema svima

S. Mlaćo
Michael Schumacher je dobio mural u Sarajevu.

Bivši svjetski prvak oslikan je na njegov 53. rođendan što su sa oduševljenjem ispratili brojni građane naše zemlje.

“Ponosan na moju Bosnu i Hercegovinu, moj glavni grad Sarajevo! Ovo i jesmo mi, puni ljubavi prema svima, otvoreni prema svima uz veliko poštovanje prema drugome i drugačijem!

Bosanci i Hercegovci, najbolji narod na svijetu! Uz tebe smo, Michael Schumacher“, napisao je najbolji bh. atletičar Amel Tuka.

[facebook]https://www.facebook.com/photo?fbid=462254578591957&set=a.208509823966435[/facebook]

Sedmostruki svjetski prvak Formule 1 u komi je od 2013. godine nakon teške povrede glave koju je zadobio tokom nesreće na skijanju i od tada imamo jako malo zvaničnih informacija o njegovom stanju.

Promo

Top Komentari

KIKSERI
Bosanci i Hercegovci, najbolji narod na svijetu! Ratko Mladić Sefer Halilović Ante Pavelić Radovan Alija doduše on je srbijanac Živković pLAVŠIĆKA iZET nANIĆ SVE RATNI ZLOČINCI BOSANCI
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi