U finalu Jug i Jadran Herceg Novi
Repriza finala iz prošle godine

Završnica Jadranske lige

U finalu Jug i Jadran Herceg Novi

M. Maksimović

U finalu završnog turnira vaterpolske Jadranske lige igrat će dubrovački Jug Croatia osiguranja i crnogorski Jadran iz Herceg Novog.Reprizu prošlogodišnjeg finala smo dobili nakon što je Jug savladao Mladost sa čistih 12:8, dok je Jadran bio bolji od domaćina Primorja Erste banke 9:7.

U prvom polufinalu sve je bilo gotovo nakon dvije četvrtine, Jug je imao nedostižnu prednost 7:3.
Najzaslužniji za uvjerljivu pobjedu Juga CO bio je Sandro Sukno s četiri gola a Mladostaše je predvodio Vanja Udovičić s tri.

U drugom susretu riječko Primorje EB nije uspjelo iskoristiti domaći bazen. Domaćini su imali katastrofalnu realizaciju čovjeka više u bazenu, od 15 akcija sa čovjekom više, realizirali su tek tri.Čovjek odluke je bio Sekulić koji je postigao gol za 9:7.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.