U Kotoru ni „d“ od derbija
Mladost deklasirana u Crnoj Gori

Regionalna liga u vaterpolu

U Kotoru ni „d“ od derbija

Primorac iz Kotora i zagrebačka Mladost dan ranije od ostalih timova odigrali su svoj susret 11. kola regionalne lige u vaterpolu. Iako se očekivao pravi i i veliki derbi od toga nije bilo ništa jer su domaći bez ikakvih problema nadigrali „žapce“ sa čak 12:5.

Gosti su dobro otvorili meč i poveli sa 2:0, ali je to bio jedini svijetli trenutak u njihovoj igri, ako se izuzme još jedno vodstvo (3:2) za koji je zaslužan bio Burić. Kako se igrali u nastavku pokazuje podatak da su Kotorani postigli čak 10 golova, a Mladost samo dva.

U pobjedničkom timu Pasković je postigao četiri, a Kiss tri gola. U timu iz Zagreba koji je ponižen u Kotoru Vrdoljak se jedini dva puta upisao u strijelce, a odličan je i pored visokog poraza bio golman Pavić koji je devet puta odlično intervenisao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.