U Olimpijskom selu u PyeongChangu podignuta zastava BiH

U prisustvu svih članova bh. olimpijskog tima

U Olimpijskom selu u PyeongChangu podignuta zastava BiH

U prisustvu svih članova bh. olimpijskog tima PyeongChang 2018, u Olimpijskom selu je uz intoniranje državne himne Bosne i Hercegovine, svečano podignuta na jarbol zastava Bosne i Hercegovine. 

Ovim činom domaćini Igara su iskazali poštovanje prema našoj državi, dok su sportisti, treneri i šef misije sa ponosom pratili podizanje zastave,  pod čijim bojama će se narednih dana boriti za što bolji plasman na najznačajnijem takmičenju za svakog sportistu, Olimpijskim igrama.

Svečana ceremonija otvaranja ZOI PyeongChang 2018 je na programu sutra 09.02.2018. godine u 20:00 sati po lokalnom vremenu.

Čast da nosi zastavu Bosne i Hercegovine pred milionskim auditorijumom na Olimpijskom stadionu PyeongChang imati će naša najmlađa olimpijka na ovim Igrama, Elvedina Muzaferija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi