U Zenici prvi bowling Masters turnir

U Zenici prvi bowling Masters turnir

U periodu od 19. do 21. maja ove godine, a u organizaciji Bowling kluba ZENIKOM, održat će se prvi BOWLING MASTER iz serije MASTERS turnira koje će istoimeni bowling klub zajedno sa svojim prijateljima prirediti za sve ljubitelje bowlinga.

Turnir se održava u bowling centru Kuglana Americana u Zenici, a trajat će: četvrtak 19.05. (prvi dan kvalifikacija), petak 20.05. (drugi dan kvalifikacija) i subota (završnica turnira).Organizator turnira je već obezbijedio vrijedne nagrade kao i prigodne pehare za pobjednike turnira!

Pobjednika turnira u muškoj konkurenciji, pored pehara očekuje i nova Brunswick Revolver kugla (13), a pobjednica u ženskoj konkurenciji, pored pehara, dobit će novu Brunswick Anaconda kuglu (12). 

Tu su još nagrade za najbolju igru u muškoj kao i u ženskoj konkurenciji, kao i nagrada za najmlađeg učesnika, a za takmičare koji ostvare najbolji prosjek, a nisu članovi Bowling lige, organizator je takođe obezbjedio nove kugle i to Storm Roto Grip (12) za mušku konkurenciju, kao i Storm Pink (8) za žensku konkurenciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.