Ubjedljiva pobjeda Partizana

Primorac slavio u Herceg Novom

Ubjedljiva pobjeda Partizana

Odigrane su prve tri utakmice četvrtfinala Eurolige za vaterpoliste. Partizan i Primorac upisali su ubjedljive pobjede, dok je Budva namučila veliki Pro Recco.

Partizan je na krilima iskusnog Vlade Vujasinovića, koji je postigao 4 gola, slavio pobjedu u mađarskom Egeru sa čak osam golova razlike (12:4). Samo čudo može se dogoditi pa da izabranici Igora Milanovića na Banjici ne ovjere plasman na Final Four.

Ukoliko Partizan izbori plasman među četiri najbolja, tamo ih očekuje bolji iz duela Pro Recca i Budve. Iako su Talijani prije utakmice važili za apsolutne favorite, igrači Budve su ih dosta namučili. Pro Recco je slavio sa 5:4 i u revanšu u Budvi ih očekuje težak posao.

Aktuelni prvak Evrope, kotorski Primorac je bio ubjedljiv u crnogorskom obračunu protiv Jadrana. Primorac je na plivalištu u Herceg Novom slavio sa 14:9. Tony Azevedo je sa tri gola bio najbolji kod Primorca, a Nikola Janović sa 4 kod Jadrana.

Posljednji četvrtfinalni par između Barcelonete i dubrovačkog Juga igra se 27. marta.

Rezultati:

Eger – Partizan 4:12
Pro Recco – Budva 5:4
Jadran – Primorac 9:14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.