UFC borkinja skoro umrla skidajući kilograme

Nevjerovatno

UFC borkinja skoro umrla skidajući kilograme

E. Ganibegović
Teme:

Poljska borkinja UFC-a Joanne Jedrzejczyk se prije dvije godine pripremala za svoju borbu protiv Jessice Penne, a na pripremama za okršaj sa svojom protivnicom prolazila je kroz veoma teške momente.

Ona je prije same borbe morala skinuti 10 kilograma. Što nije bilo tako jednostavno u relativno kratkom periodu, pa je morala pristupiti čudnim metodama.

Naime, tjerali su je da konstantno ulazi u punu kadu kipuće vode kako bi dodatno potaknula tijelo na znojenje. Prije samog meča borkinja iz Poljske je zamalo preminula zbog ove metode, koja se sve češće koristi od strane UFC boraca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi