UŠS Sport Talent najuspješniji tim DFA lige u regiji Mostar
Mostarski UŠSN Sport Talent najuspješnija je momčad netom završenog izdanja DFA lige regije Mostar.

Završeno još jedno izdanje DFA lige regije Mostar

UŠS Sport Talent najuspješniji tim DFA lige u regiji Mostar

Danas je utakmicama posljednjeg kola i svečanom ceremonijom dodjeljivanja medalja i trofeja najboljim timovima i pojedincima završeno još jedno izdanje DFA lige za regiju Mostar. 

Mostarska UŠS Sport Talent danas je pobjedama protiv selekcija HŠK Zrinjski (bijelli i crveni) osigurala prvo mjesto u generaciji 2008. godišta, dok su to prije njih osigurali dječaci iz generacije 2011. godišta.

Mostarski dječaci bili su fantastični i u generaciji 2010 no ostali su jednu pobjedu prekratki za polaznicima ŠN AS iz Međugorja. Mladi Međugorci su ostvarili trijumfe u generacijama 2007. i 2010.godišta dok je HŠK Posušje osvojilo naslov u generaciji 2009. godišta.

Završnica DFA (Dječija Fudbalska Asocijacija) na kojoj će se sastati pobjednici svih regija igrat će se početkom maja u Sarajevu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi