Victorinu 22 miliona dolara za tri godine

MLB vijesti

Victorinu 22 miliona dolara za tri godine

Finalisti World Seriesa Philadelphia Philliesi su napravili najbolji posao u ovom prelaznom roku. Uspjeli su zadržati svog ponajboljeg igrač Shanea Victorina na još tri godine.

Dvostruki dobitnik Golden Glovea za najboljeg igrača lige potpisao je produženje ugovora na još tri godine, a ugovor je vrijedan 22 miliona dolara.

To je odlična vijest za sve navijače Philliesa. Samo dan nakon što su produžili suradnju sa Joe Blantonom na tri godine (24 miliona dolara) isti posao su napravili s Victorinom.

U narednim danima se očekuje da istu stvar naprave s još jednom svojom zvijezdom Carlosom Ruizom, dok su ugovor s Raulom Ibanezom potpisali prije mjesec dana. S kompletiranim timom Philliesi ponovo idu na naslov prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.