Vikinzi zaustavili Roberta Griffina III i srušili Redskinse

Ponder se povrijedio nakon odlične partije

Vikinzi zaustavili Roberta Griffina III i srušili Redskinse

Sredina je sezone u NFL-u, a sinoć je na rasporedu bio jedan susret. Minnesota je na svom terenu savladala Washington Redskinse. 

Najzaslužniji za pobjedu Vikinga svakako je running back Adrian Peterson koji je sinoć pretrčao 75 jardi i imao dva touchdowna. Veliki posao napravila je i odbrana Minnesote. Na četiri jarda od end zone su natjerali Griffina na tri nekompletirana pasa i tako slavili 34:27. 

"Odigrali smo onako kako se od nas očekuje. Cilj je nastaviti u istom ritmu i pokušati koliko toliko spasiti ovu sezonu," rekao je nakon utakmice quarterback Minnesote Christian Ponder koji se povrijedio krajem treće četvrtine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije