VK Banja Luka bez pojačanja nastavlja šampionat

Prva B liga Srbije

VK Banja Luka bez pojačanja nastavlja šampionat

D. Vejo

Vaterpolo klub Banja Luka bilježi sjajne rezultate u Prvoj B ligi Srbije.

Kolo prije kraja jesenjeg dijela prvenstva, Banjalučani su zauzimali veliku drugu poziciju na tabeli sa sedam osvojenih bodova, ali su u poljednjem, petom kolu poraženi od ekipe Spartak Prozivka uvjerljivo sa 4:11 na svom bazenu.

Taj poraz, gurnuo je Slobodana Grahovca i njegove izabranike na četvrtu poziciji na tabeli, odmah iza trećeplasiranog Spartaka od kojeg su i poraženi.

Igrački kadar ostat će isti i u nastavku sezone. Boje Banjalučana branit će D. Kecman, M. Kecman, Vujković, Milovanović, Jolić, Stevandić, Poljak, Petković, Šobić, Grabež, Babić i Maletić.

Pripreme, Banjalučani će odraditi na svom bazenu, a iste počinju drugog februara.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi