VK Partizan pokreće Inter ligu

Nesporazumi sa jadranskim takmičenjem

VK Partizan pokreće Inter ligu

Vaterpolo Partizan Raiffeisen nije odustao od učešća u regionalnom takmičenju. No, zbog nesporazuma sa čelnicima sadašnje Jadranske lige koja ulazi u svoju završnicu, a okuplja timopve iz Hrvatske, Crne Gore i Slovenije, «crno-beli» žele osnovati slično takmičenje.

Tako su čelnici srpskog šampiona u potrazi za što jačom ligom uspjeli da dogovore pokretanje Inter lige, u kojoj će učestvovati klubovi iz Mađarske, Slovačke, Rumunije i Srbije.

«Želimo da igramo u Euroligi, ali i jakoj Inter ligi kako bi kroz celu sezonu igrači imali prave provere i utakmice. To je dobra stvar i za reprezentaciju Srbije koja uvek treba iskusne vaterpoliste. Verujemo da smo zatvorili priču koja se zove Jadranska liga i sada idemo u organizaciju druge, još jače», kazao je čelnik Partizana koji je želio da ostane anoniman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti