Woods se uskoro vraća golfu

Povratak američkog golf igrača

Woods se uskoro vraća golfu

E. Ganibegović

Poznati američki golf igrač Tiger Woods objavio je kako će se vratiti na teren poslije devet mjeseci na turniru u Albanyju, na Bahamima, koji je na rasporedu od 30. novembra do trećeg decembra.

U posljednje dvije godine se nije mnogo naigrao, pa je tako u posljednje dvije godine učestvovao samo na šest takmičarskih rundi.

Woods je u aprilu ove godine imao četvrtu operaciju leđa u posljednje tri godine. Nedavno je uhapšen zbog vožnje po uticajem, a prošle sedmice priznao je svoju krivicu. Od 2013. godine, kada je osvojio pet trofeja, odigrao je svega 19 turnira. 

"Radujem se što ću se vratiti takmičarskom golfu. Albany je savršeno okruženje i osjećam se počastvovano jer ću se pridružiti sjajnim golferima", rekao je američki golf igrač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi