Bio je velika zvijezda, sada je iza rešetaka: Brutalno je pretukao djevojku, bacao je kao vreću!

I to pred sinom

Bio je velika zvijezda, sada je iza rešetaka: Brutalno je pretukao djevojku, bacao je kao vreću!

A. Čaušević

SAD bruji o šokantnim snimcima koji su se proteklih dana pojavili u javnosti. 

Bivša zvijezda NFL-a, Zac Stacy je uhapšten jer je pokušao da pobjegne od policije na Floridi nakon što se pojavio njegov vido kako udara djevojku pred malodobnim sinom.

Bivši član New York Jeta i St. Louisa Rama je pritvoren u četvrtak poslije pregledanih snimaka na kojim tuče bivšu djevojku Krisiten Evans ispred petomjesečnog sina.

Policija je izvjestila da je Stacy pokušao da pobjegne, ali ga je policija u Orlandu uspjela uhapsiti i trenutno se nalazi u pritvoru zbog fizičkog napada i kriminalnih radnji vezanih za napad.

Na snimku se može vidjeti kako bivši peti pik NFL drafa udara djevojku te na nju baca razne predmete namještaja, isključujući televiziju koja je pala na nju.

Evans je od policije zatražila da se Stacyju zabrani prilazak uz naglasak da je postao jako agresivan nakon što je zatrudnila te su napadi postajali sve nasilniji.

Stacy je u NFL-u igrao od 2013. do 2015. godine kada je zbog ozbiljnih povreda prekinuo karijeru sa 24 godine. Tokom karijere i nije zaradio ogroman novac. Njegovo trenutno bogatstvo se procjenjuje na 1.5 miliona dolara.

Top Komentari

jassony
Jel ovo borba za Black Lives Matter
8 0
Keno
Ovom majmunu treba pod hitno metak u glavu
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi