Zadro, Kajtaz, SKK Neretva i Mostar Staklorad najbolji u 2017.

Izbor u organizaciji Grada Mostara

Zadro, Kajtaz, SKK Neretva i Mostar Staklorad najbolji u 2017.

Grad Mostar dodijelio je priznanja sportašima godine za 2017. godinu.

Najuspješnijim sportašima u 2017. proglašeni su član Judo kluba Borsa Petar Zadro i plivačica Amina Kajtaz.

Najuspješnija ženska seniorska ekipa je Sveučilišni Karate klub Neretva, dok je najuspješnija muška seniorska ekipa Futsal klub Mostar SG Staklorad.

Najuspješnija sportašica u konkurenciji mlađih kadetkinja u 2017.godini je Monika Zadro, članica Judo kluba Borsa, dok je najuspješniji sportaš u konkurenciji mlađih kadeta u 2017.godini Danis Alikalfić, član Plivačkog kluba Velež.

Kada je u pitanju kadetska konkurencija najupsješnija sportašica u 2017. godini je Lana Pudar, članica Kluba vodenih sportova Orka, a najuspješniji sportaš ovoj konkurenciji u 2017. godini je Kerim Sadiković, član Kluba vodenih sportova Orka.

Najuspješnija ženska mlada ekipa u 2017. godini je Hrvatski ženski rukometni klub ''Zrinjski''. Najuspješnija muška mlada ekipa je Klub vodenih sportova ''Orka''.

Najuspješnija sportašica u juniorskoj konkurenciji u 2017.godini je Danica Jurić, članica Judo kluba Hercegovac, a najuspješniji sportaš u juniorskoj konkurenciji u 2017.godini je Andrej Grubišić, član Tenis kluba Mostar.

Posebno priznanje za podršku u organizaciji Izbora sportaša, ali i aktivnosti tijekom 2017. je dobila Japanska agencija za međunarodnu saradnju, dok JICA Stonoteniski klub Mostar dobio priznanje za postignute rezultate u 2017. godini.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi