Zanimljiva izjava stratega Barakuda pred meč sa Srbijom

Počelo "bockanje"

Zanimljiva izjava stratega Barakuda pred meč sa Srbijom

D. Vejo

Vaterpolisti Srbije i Hrvatske večeras će od 22.50 sati ukrstiti svoja koplja u finalu OI u Riju.

Sve se svelo na dvije selekcije. Iako su takmičenje počeli loše, Delfini su se vratili na pobjednički put, dok su Barakude jedini veći poraz pretrpjeli od Španije. Ipak, selektor Hrvatske smatra kako je došlo vrijeme za revanš, te da njegov tim može odbraniti olimpijsko zlato.

"Nas se sve pita u finalu. Imamo sjajnu generaciju i dobar kvaltiet. Nisu oni bolji od nas. Sitne greške su nas dovodile do poraza, ali ovoga puta tako neće biti. Moramo biti skoncentrisani kada je u pitanju igrač više, takve prilike moramo iskoristiti", kazao je za medije selektor Hrvatske, Ivica Tucak.

Vaterpolo klasik, te veliki komšijski derbi, predstavlja i više od samog sporta. Delfini ili Barakude, znat ćemo večeras.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi