«Žapcima» veliki derbi

Jadranska liga u vaterpolu

«Žapcima» veliki derbi

Veliki derbi 13. kola Jadranske lige u vaterpolu između Mladosti i Jadrana iz Herceg Novog pripao je popularnim «žapcima» koji su iskoristili prednost domaćeg plivališta.

Meč je odlučen u trećem periodu koji je Mladost dobila sa 3:0. Još kada se tome doda vodstvo nakon drugog dijela od 4:2 jasno je da se gosti nisu mogli vratiti u igru.
Herceg sa tri gola bio je najbolji igrač susreta, a ne treba zaboraviti ni sjajnog golmana domaćin Pavića koji je protiv tako kvalitetnih gostiju primio samo šest golova.
Primorac iz Kotora nije imao mnogo problema da u Šibeniku stigne do nove pobjede. Gosti su slavili sa 11:5, a osim početne prednosti od 1: ostatak susreta pripao je Primorcu.
Veoma neizjestan duel odigrali su Primorje i Mornar. Domaćin je slavio sa 9:8, a u posljednje tri minute utakmice Mornar je propustio priliku za izjednačenjem.

Rezultati
Jadran SD - POŠK 11:9, Budvanska Rivijera - Medveščak 13:10, Šibenik NCP - Primorac 5:11, Jug CO - Koper 15:7, Mladost - Jadran (HN) 9:6, Primorje EB - Mornar BS 9:8.

Poredak
Jadran (HN) 23 boda, Jug CO 22, Mladost 22, Primorac 22, Budvanska Rivijera 15.... Medveščak 3, Koper 3, POŠK 0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije